Advertisement

Burak Yilmaz Mesut Özil - Burak Yilmaz In Mesut Ozil Cevabi Sosyal Medyada Gundem Oldu Spor Haberleri - Burak yılmaz'ın sarf ettiği bu sözlerin ardından mesut özil'den de yanıt gecikmedi.

Burak Yilmaz Mesut Özil - Burak Yilmaz In Mesut Ozil Cevabi Sosyal Medyada Gundem Oldu Spor Haberleri - Burak yılmaz'ın sarf ettiği bu sözlerin ardından mesut özil'den de yanıt gecikmedi.. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili. Burak yılmaz, mesut özil'e ne dedi?

Daha da açıkça ifade edecek olursak. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferi mesut özil'i değerlendirdi ve mesut özil, türkiye'nin bir değeridir. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli.

Mesut Ozil Den Burak Yilmaz Cevabi Tum Spor Haber
Mesut Ozil Den Burak Yilmaz Cevabi Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Mesut özil d.türkistanlı soydaşlarına sahip çıktığı için avrupa'da istenmez adam ilan edildi, yüreğin yetiyorsa aynı delikanlılığı sen göster de görelim burak yılmaz. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili. Mesut özil'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emre belözoğlu, mesut özil resmen bizimle beraber. Daha da açıkça ifade edecek olursak. Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim. Kez giydiği burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi.

Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle a milli takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi. Ne demek istiyor burak yılmaz? Mesut özil d.türkistanlı soydaşlarına sahip çıktığı için avrupa'da istenmez adam ilan edildi, yüreğin yetiyorsa aynı delikanlılığı sen göster de görelim burak yılmaz. Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan mesut özil, ülke gündemindeki isim oldu. Lille'in yıldızı burak yılmaz, fanatik'in canlı yayında sorulara bulundu. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarından lille'de sürdüren burak yılmaz, fanatik ile yaptığı instagram. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren. Mesut özil'e başarılar dilerim ama. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut özil'e başarılar dilerim. Rıdvan dilmen, burak yılmaz'ın mesut özil ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren.

Bu Sozler Cok Tartisilir Burak Yilmaz Dan Olay Mesut Ozil Sozleri
Bu Sozler Cok Tartisilir Burak Yilmaz Dan Olay Mesut Ozil Sozleri from img3.aksam.com.tr
Yılmaz'ın özil hakkındaki sözleri ise gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan mesut özil, ülke gündemindeki isim oldu. Kez giydiği burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Haberin yeni yüz'ü tv100'ün resmi youtube kanalı. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Lille forması giyen milli oyuncu burak yılmaz, mesut özil'le ilgili yaptığı açıklamayla gündeme oturdu.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili.

Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferi mesut özil'i değerlendirdi ve mesut özil, türkiye'nin bir değeridir. Lille forması giyen milli oyuncu burak yılmaz, mesut özil'le ilgili yaptığı açıklamayla gündeme oturdu. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' şeklinde yorumda bulundu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Burak yılmaz belki de mesut özil için duygusal anlamda konuşmuş. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren burak'ın sözleri. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren.

Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı. Mesut özil d.türkistanlı soydaşlarına sahip çıktığı için avrupa'da istenmez adam ilan edildi, yüreğin yetiyorsa aynı delikanlılığı sen göster de görelim burak yılmaz. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz.

Burak Yilmaz In Mesut Ozil Sozlerine Ali Koc Tan Yanit Gereksiz Aciklama
Burak Yilmaz In Mesut Ozil Sozlerine Ali Koc Tan Yanit Gereksiz Aciklama from cdn.karar.com
Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' demişti. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut özil'e başarılar dilerim. Burak yılmaz belki de mesut özil için duygusal anlamda konuşmuş. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu.

Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili.

Mesut özil'in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren emre belözoğlu, mesut özil resmen bizimle beraber. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı. Burak yılmaz'ın sarf ettiği bu sözlerin ardından mesut özil'den de yanıt gecikmedi. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Burak yılmaz belki de mesut özil için duygusal anlamda konuşmuş. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olan mesut özil hakkındaki bir soru üzerine, mesut özil'e başarılar dilerim. Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Burak yılmaz, mesut özil'e ne dedi? Lille forması giyen milli oyuncu burak yılmaz, mesut özil'le ilgili yaptığı açıklamayla gündeme oturdu.

Burak yılmaz'ın sarf ettiği bu sözlerin ardından mesut özil'den de yanıt gecikmedi burak yilmaz. Sen alman milli futbol takımı'ndasın.

Posting Komentar

0 Komentar